Stijladvies

  • Vindt u het ook moeilijk om kleding te kiezen passend bij uw figuur?
  • Wil u graag een eigen kledingstijl ontdekken en verder ontwikkelen?
  • Wilt u weten waarom u het beste een dessin met strepen of juist ronde patronen kunt dragen?

Een persoonlijk stijl advies geeft u hierop het antwoord. Als we er goed uitzien voelen we ons ook goed. Het dragen van stijlvolle kleding, passend bij je persoonlijkheid en je eigen lichaamsbouw kan je zelfvertrouwen vergroten. Je hoeft echter geen perfect figuur te hebben om je goed te kleden en er prachtig uit te zien. Mooi zijn gaat niet over een optimaal figuur of de ideale maten. Het gaat over uitstraling. Je bent mooi op jouw manier!

Bij de 1ste afspraak wordt gekeken naar de vorm en lijnen van uw lichaam en gezicht. Tevens bespreken we uw figuurskenmerken en ontdekken we uw persoonlijke kledingstijl. Dit vertalen we naar een persoonlijk stijladvies met tips voor beste modellen, materialen, prints en accessoires. Dit wordt vastgelegd in een persoonlijk stijlboek.

Tijdsduur 1 uur.

Bij de 2e afspraak ontvangt u uw persoonlijke stijlboek. We nemen samen het stijlboek door zodat u weet hoe u er in de praktijk het meeste profijt van kan hebben. Kleding kiezen en kopen is niet meer moeilijk. U maakt uw eigen keuze en koopt alleen datgene waarvan u zeker weet dat het bij u past. Door een goede kledingkeuze wordt uw eigen stijl ontwikkeld naar een garderobe die écht helemaal bij u hoort. Zowel voor je werk, als bij je dagelijkse bezigheden. ‘Een kast vol en niets om aan te trekken’ is verleden tijd!

Tijdsduur 1,5 uur.

Be-U Huidverzorgingsstudio
Langeweg 8 2371 EG
ROELOFARENDSVEEN
TEL. 0630993421
E-mail: kim@be-u.nl

Mat/m do: 09.00 uur tot 17.00 uur.
Zaterdag: 09.00 uur tot 13.00 uur.

Maak een afspraak!

1 + 5 = ?